“Rajzzal köszönd meg, tervezz szuperhős ruhát!” c. rajzpályázatra hívunk minden kicsit és nagyot!

Te hogyan látod a mostani nehéz helyzetben kik a legnagyobb hősök? Sokan otthonról dolgoznak most, de vannak olyan szakmák, ahol nem tehetik meg ezt , hiszen pl. az orvos nem viheti haza a beteget. Nálatok van- e a családban, akit most a legnagyobb hősnek tartassz? Rajzold le a foglalkozását és tervezz neki szuperhős ruhát! Amellett, hogy örülni fog a családtagod, ismerősöd az új szuperhős ruhájának még nyereményt is kaphatsz! Az első három helyezett MedVÉD Mackó egyedi horgolt kismackóját kapja tőlünk ajándékba.

👉 Alkosd meg otthon „Az én szuperhősöm” c képet, az elkészült rajzról, vagy festményről készíts egy fotót 📸 és tedd közzé a játékot hamarosan megjelenő, MedVÉD Mackót szuperhősruhában megjelenítő Facebook posztunk hozzászólásaként, majd gyűjtsd a like-okat! 👍 Facebook oldalunkat itt találod: https://www.facebook.com/globalsafety.hu

A tennivalók tehát:SzuperhősMedVÉD
✓ Alkosd meg a képet!
✓ Fotózd le az alkotásodat! 📸
✓ Keresd ki a FB oldalunkon a MedVÉD Mackót szuperhős ruhában és like-old a képet
✓ Tedd közzé az alkotásodról készült fotót a MedVÉD Mackó szuperhősös postunk alá, hozzászólásként. (Ebben kérd szüleid segítségét!)
✓ Gyűjts like-okat az alkotásodhoz! 👍

Nyeremény: 3 kézműves, horgolt MedVÉD Mackó kismaci

👉 Nyertes: 2020.04.27. 18 óráig az első három legtöbb like-ot kapott alkotások nyerik a MACIKAT! Hajrá! :-)

Szabályok: csak a határidőig leadott nevezéseket fogadjuk el, egy családból lehet több alkotást is feltölteni, minden különálló hozzászólás feltöltött fotóval részt vesz a játékban. A nyereményjáték részvételi feltételeit részletesen tartalmazó játékszabályzatot itt találod:
https://www.globalsafety.hu/nyeremenyjatek-reszveteli-es-jatekszabalyzat/

Játssz velünk, alkoss otthon és nyerj egyedi 30 cm-es horgolt MedVÉD Macit ajándékba! Fantáziát elengedni, ceruzát ragadni és alkotásra fel! Jó időtöltést kívánunk!

Instagram oldalunkon nyomon követheted MedVÉD Mackó tanácsait és további játékait, gyertek, kövessetek minket itt is: https://www.instagram.com/globalsafetykft/