a „Rajzzal köszönd meg, tervezz szuperhős ruhát c. rajzpályázathoz
 
Kiírás időpontja: 2020. április 08. 14: 00

 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE 

A nyereményjáték (a továbbiakban ”Játék”) szervezője a Global Safety Kft.(székhely: 1047 Budapest, Váci út 19. A ép.), a  továbbiakban, mint ”Szervező”. Ezt a nyereményjátékot semmilyen módon nem szponzorálja, nem támogatja, nem adminisztrálja a Facebook. A játékban való részvétellel Ön megerősíti, hogy elolvasta a játékszabályzatot.
 

2. A JÁTÉK IDŐTARTAMA

A Játék 2020. április 08. napján 14 óra 00 perctől 2020. április 27. napján 18 óra 00 percig tart.
 

3. A JÁTÉKBAN TÖRTÉNŐ RÉSZVÉTEL FELTÉTELEI

 A játzékotz elsősorban 18 év alatti gyermekek részére hirdetjük meg a következők szerint:
A Játékban 18. életévüket betöltött természetes személyek (a továbbiakban ”Játékos”) nevezhetnek gyermekük, vagy gondviselésük alá tartozó gyermekek alkotásaival.
 

4. A JÁTÉK LEÍRÁSA
👉 Alkosd meg otthon „Az én szuperhősöm” c képet, az elkészült rajzról, vagy festményről készíts egy fotót 📸 és tedd közzé a játékot a 2020. április 8-án 14:00-kor megjelenő, MedVÉD Mackót szuperhősruhában megjelenítő Facebook posztunk hozzászólásaként, majd gyűjtsd a like-okat! 👍 Facebook oldalunkat itt találod: https://www.facebook.com/globalsafety.hu

 

A tennivalók tehát:

 • Alkosd meg a képet!
 • Fotózd le az alkotásodat! 📸
 • Keresd ki a FB oldalunkon a MedVÉD Mackót szuperhős ruhában , like-old a képet!
 • Tedd közzé az alkotásodról készült fotót a MedVÉD Mackó szuperhősös postunk alá, hozzászólásként. (Ebben kérd szüleid segítségét!)
 • Gyűjts like-okat az alkotásodhoz! 👍

2020.04.09-én 14.00-kor elinduló képes bejegyzést like-olnia (kedvelnie) kell és alá hozzászólásában közzé kell tennie Az én szuperhősöm c. alkotását, melyet gyermeke készített.
 
Valamennyi különálló hozzászólásként feltöltött saját vagy a gyermeke által készített alkotás részt vesz a játékban, így egy Játékos több alkotás feltöltésével is vagyis több fotó feltöltésével részt vehet a játékban
 
–> Vissza a Facebookra a játékhoz:  https://www.facebook.com/globalsafety.hu

 1. Nyertes megállapítása

   
  5.1. Szervező a Játék időtartama alatt érkezett hozzászólások megszámolja a feltöltött alkotásokra érkezett likeokat és a 3 legtöbb like-ot szerzett alkotások kerülnek megállapításra nyertesként.
   

  Szervező 2020. április 27. napján 18 óra 00 perckor 3 db nyertest állapít meg.

   
  5.2. A zsűrizés helyszíne 2020. április 27.-én a Szervező székhelye (cím: 1047 Budapest, Váci út 19.) A zsűri tagjait a Szervező választja ki. A zsűri biztosítja a játék játékszabályzatnak megfelelő lebonyolítását, illetve a jegyzőkönyvben rögzíti a játék végeredményét, így különösen a játék lezárásának időpontját, a nyereményt, a 3 nyertes Játékos nevét.
   
  5.3. A nyerteseket a Szervező 2020. április 14. napján Facebook üzenet formájában értesíti. A nyeremény MedVÉD Mackó kismaciait a nyertes futárral történő kiszállítással kapja meg. A nyereményt a Szervező a nyertes jelentkezésétől számított további 30 napon belül próbálja meg kézbesíteni.
   
  5.4. A Szervező a nyertes nevét (teljes név) közzé teheti Facebook oldalán a játék lezárását követően. követően. A közzétételt megelőzően a Szervező a Nyertestől erre Facebook üzenet formájában engedélyt kér.
   
  6. NYEREMÉNY

3 db kb. 30 cm-es, egyedi, kézműves horgolt Mackó figura.

 1. ADÓZÁS ÉS KÖLTSÉGEK
  Nyereménytárgyat terhelő adófizetési kötelezettséget a Szervező viseli. Szervezőt a Nyeremény fentiek szerinti átadásán és adókötelezettségének rendezésén kívül a nyereménytárggyal kapcsolatban további kötelezettség nem terheli.